Групи реагування «Захід-Холдинг» - оперативна допомога в будь-якій ситуації

24.11.2017

Діяльність охоронної компанії повинна бути бездоганна у всіх можливих напрямках, до чого, власне, невпинно прагне «Захід-Холдинг». Щодня ми вдосконалюємося і стаємо кращими, для того, щоб наші клієнти відчували повну захищеність і безпеку, адже вони нам довіряють найцінніше, і ми не маємо права не виправдати покладених на нас очікувань.

Налагоджена робота електронного обладнання - це тільки пів справи, інша половина складається з ретельного спостереження і оперативного реагування в разі виникнення небезпеки. Кожен об'єкт, що охороняється спеціально оснащується датчиками руху і камерами відеоспостереження, щоб можна було швидко відстежити факт проникнення, і затримати злочинця. Як тільки монітор стеження сигналізує про підозрілу діяльність, група реагування «Захід-Холдинг» в повній готовності виїжджає на об'єкт.

В екстреній ситуації абсолютно немає часу на зволікання, тому ми в своїй роботі використовуємо тільки нові і справні автомобілі, які систематично проходять технічний огляд і по потребі відправляються на ремонтні роботи. В автопарк «Захід-Холдинг» входять наступні автомобілі: Renault LOGAN, Renault DUSTER. Як відомо дані транспортні засоби безвідмовно заводяться, і мають ідеальний час розгону, тому охоронна група прибуде на місце в найшвидший час.

Крім того, що наша компанія має прекрасний автопарк, до того ж всі ГШР прибувають на місце в повній екіпіровці, для того, щоб мати можливість самостійно затримати злочинця до моменту прибуття поліції. Травматична зброя і бойові палиці допоможуть знешкодити зломщиків, які в свою чергу не зможуть нанести шкоди учасникам групи швидкого реагування, завдяки тому, що кожен співробітник захищений бойовою екіпіровкою.

Поділіться новиною з друзями
Підписатися на розсилку цікавих новин і акцій від Захід-Холдингу
Ваш емейл